Fast fragt 29kr

Hurtig levering

Åbent køb 14 dage

Spore din ordre Kundeservice Mine sider
Valgt enhed: Skift enhed her

Fast fragt 29kr

Hurtig levering

Åbent køb 14 dage

SiGN Strong Nano skærmbeskytter Samsung Galaxy J5 PRO

69 kr
Sendes inden for 3-7 dage
SiGN SiGN Strong Nano skærmbeskytter Samsung Galaxy J5 PRO - Teknikdele.dk

SiGN

SiGN Strong Nano skærmbeskytter Samsung Galaxy J5 PRO

69 kr

Fast fragt 29kr

Hurtig levering

Op til 12 måneders garanti

Produktbeskrivelse
Åben Luk

SiGN Strong Nano Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy J5 PRO

Ekstremt holdbar Nano skærmbeskyttelse til din mobil fra SiGN. Vores Strong Nano skærmbeskyttelse er fremstillet af blød plastfilm af høj kvalitet, der giver en fuld dækning og robust beskyttelse af hele skærmen.

Skærmbeskyttelsen består af en unik sammensætning af materialer, der beskytter mod alle hverdagens små uheld. Leveres med monteringsværktøj til nem påsætning uden bobler.

Stødsikker og omfattende beskyttelse

Slip for bekymringer om ridser og revner. Genstande som knive, mønter og nøgler glider blot hen over overfladen, uden at efterlade nogen mærker overhovedet. Skærmbeskyttelsens unikke tekstur og konstruktion, gør belastninger som disse til en leg.

Nano skærmbeskyttelsen har særlige egenskaber, der giver større modstandsdygtighed overfor ridser og stød. Skærmbeskyttelsen er stødsikker og beskytter effektivt mod en revnet skærm, hvis din telefon skulle tabes på jorden.

Nem anvendelse med værktøj

Skærmbeskyttelsen er meget nem at anvende, med en boblefri montering. Skærmbeskyttelsen leveres med et monteringsværktøj, der hjælper dig med at påføre beskyttelsen problemfrit på skærmen. Værktøjet hjælper dig også med at fastgøre beskyttelsen fejlfrit på plads.

Kompatibel med fingeraftryk

Skærmbeskyttelsen fungerer godt sammen med fingeraftrykssensoren. Det betyder, at hvis du har en fingeraftrykslås på din telefon, kan du nemt låse telefonen op som normalt. Skærmbeskyttelsen har ingen indvirkning på hverken berøring eller skærmopløsning.

Specifikationer:

  • Kompatibel med: Samsung Galaxy J5 PRO
  • Materiale: Plastfilm
  • Pakken indeholder: Skærmbeskyttelse og monteringsværktøj
  • Mærke: SiGN

Vælger du at fortsætte med at surfe på dette websted, accepterer du brugen af cookies. Læs mere i vores privatlivspolitik.