Fast fragt 29kr

Hurtig levering

Åbent køb 14 dage

Spore din ordre Kundeservice Mine sider
Valgt enhed: Skift enhed her

Fast fragt 29kr

Hurtig levering

Åbent køb 14 dage

Sort iPhone X skærm med LCD-skærm 

399 kr
529 kr
Sendes inden for 3-7 dage
8 kunder har købt denne vare inden for de sidste par timer
SiGN Sort iPhone X skærm med LCD-skærm  - Teknikdele.dk

SiGN

Sort iPhone X skærm med LCD-skærm 

399 kr

Fast fragt 29kr

Hurtig levering

Op til 12 måneders garanti

Glem ikke at købe

4.0 3
Produktbeskrivelse
Åben Luk

Er din iPhone X-skærm gået i stykker? Med denne erstatningsskærm bliver det nemt selv at skifte iPhone X-skærm! Denne skærm til iPhone X er af meget høj kvalitet og har en meget fordelagtig pris. Perfekt til dig, der er træt af høje reparationsomkostninger, lange ventetider på en iPhone X skærmudskiftning!

Denne skærm iPhone X er fabriksmonteret med glas, LCD display og touch-funktion, så du hurtigt og smidigt kan give din mobil et nyt liv

  • Livstidsgaranti*
  • Op til 50% lavere strømforbrug
  • Nem ombytning
  • Sparer penge
  • Lavet af en tredjepart

 

*Garantien dækker touch- og skærmfunktion, men ikke kosmetiske fejl. Garantien gælder ikke og anvendes ved trappeskader, slitage, forkert montering eller hvis skærmen har været udsat for ydre påvirkninger.

Egenskaber:

  • Passer til:
  • Reservdel: iPhone X skærm
  • Farve: Sort

Udskift iPhone X-skærmen selv

Hvis du ikke selv har lavet et skærmskift før, kan det virke sværere, end det faktisk er. Når du selv reparerer din iPhone X-skærm, sparer du samtidig både tid og penge. På nettet finder du masser af information om hvordan du nemt selv kan skifte glasset på iPhone X og det er faktisk rigtig sjovt! Når du køber en skærm til iPhone X og selv skal udføre reparationen, er det vigtigt at huske værktøjerne! VI tilbyder både enkeltværktøj og komplette værktøjssæt til mobil reparationer. Her finder du en komplet guide til at få succes med at skifte skærm på iPhone X.

Vælger du at fortsætte med at surfe på dette websted, accepterer du brugen af cookies. Læs mere i vores privatlivspolitik.